Truca'ns al 938 77 33 33

Què és LaMèdica i Salut Essencial?

LaMèdica i Salut Essencial és un portal especialitzat en serveis de salut i benestar. Tens a l’abast nombrosos serveis a tot el territori nacional ajustats a les teves necessitats i amb preus exclusius per a clients.

Serveis

Quadre mèdic: totes les especialitats mèdiques, atenció primària, proves diagnòstiques, clíniques de referència, etc.

Quadre de benestar: els millors professionals en serveis no coberts per la pòlissa de salut (òptiques, audiòfons, medicina de l'esport, test genètics, etc). Amb l’última tecnologia i tot el que cal per cuidar-te.

Quadre dental: les millors clíniques dentals del país.

Plataforma LaMèdica i Salut Essencial

La plataforma LaMèdica i Salut Essencial et permet obtenir serveis de salut i benestar amb un descompte de fins a un 40%, a través d’una targeta virtual que s’obté en una plataforma senzilla i intuïtiva en la qual es detallen els serveis per categories (prevenció, sentits, família , esport i relaxació, i estètica), així com per geolocalització.

Garantia Mutuacat

LaMèdica i Salut Essencial ofereix la garantia d’Avantsalud, amb més de 4 milions d’usuaris i 28.000 professionals a tot Espanya.

Sobre nosaltres

Avantsalud pertany a hna Servicios Corporativos, societat participada al 100% per Grupo hna, una entitat amb més de 70 anys d’experiència en salut i benestar. hna Servicios Corporativos ofereix outsourcing de serveis, fonamentalment de salut, a altres companyies asseguradores.

Fem servir cookies per millorar la teva experiència en el web.